Vijesti
Zanimljivo, novo i kreativno

German Design i Big See Award za 400 product line!

Uzbudljiva vijest stigla je na vrata naše tvrtke proteklih tjedana - a vijest nas je istodobno učinila izuzetno ponosnima i duboko počašćenima.

Oduševljeni smo što možemo objaviti da je tvrtka Doorson proglašena pobjednikom German Design i Big See Award u kategoriji »dizajn proizvoda«. 

Obje prestižne nagrade osvojila je linija proizvoda 400 za interijerna automatska klizna vrata

Beskontaktni pristup

 

Otvaranjem vrata bez dodirivanja do čistih ruku

 

Proizvodimo vrata sa higijenskim i praktičnim otvaranjem. Beskontaktni ulaz predstavlja veliku korist svakom korisniku. Otvaranje je moguće pomoću senzora ili beskontaktnog prekidača.

 

Koji tip vrata izabrati za kuhinju

Automatska klizna vrata idealno su rješenje kod manjka prostora. U usporedbi s klasičnim vratima, ova ne zauzimaju dodatni prostor, jer krila kližu uza zid. U slučaju da imamo “zauzete” ruke te nam je otežano otvaranje vrata, ista se otvaraju automatski pomoću senzora ili putem beskontaktnog tipkala.

TURA

Sportski obilazak raduhe

Prošli tjedan smo već tradicionalno planinarili slovenskim planinama. Posjetili smo Raduho koja je 2062 metara visoka gora u istočnom dijelu Kamniško-Savinjskih Alpa, a od središnje Slovenije ju dijeli duboka dolina rijeke Savinje.

 

PROJEKT

Kamp Šobec, Bled

Kamp Šobec nalazi se u srcu netaknute prirode od 1956. godine. Nalazi se na Lescu, uz Savu Dolinku i predivan pogled na Karavanke i Julijske Alpe. Osim kampiranja, također nudi smještaj u bungalovima u tipičnom alpskom stilu. Tu ćete se osjećati divno, bilo da želite samo odmarati i skupiti energiju usred borove šumice, sa predivnim pogledom na gorje, ili želite aktivniji odmor.