28th February 2019
Novosti u ljetu 2019


Doorson novosti u ljetu 2019

– prezentirane na sajmu BAU u Münchenu

 

U ljeto 2019 ponosno ulazimo s tri linije automatskih kliznih vrata:

doorson_  INTERIOR

doorson_  EXTERIOR 

doorson_  FIRE

Prezentirali smo iz na ovogodišnjem sajmu BAU u Münchenu koji se održavao od 11. do 16. siječnja. Odaziv posjetitelja je bio vrlo pozitivan i pun interesa.

 

doorson_  INTERIOR

 

Interijerna automatska klizna vrata product line 400 su vrlo kvalitetna senzorna vrata s prilagodljivim dizajnom za unikatno oblikovanje interijera. Jednostavnosti i minimalizam vrata stvaraju moderan, elegantan i prestižan ugođaj. Novi atraktivni 6 cm pogon s tri različite varijante krila predstavlja je pravo savršenstvo. Product line 400 nudi mogućnosti upotrebe različitih dekora koji dodaju osobni doprinos njihovom izgledu, integrirani senzori povećavaju sigurnost, a velika prednost je i glatko te nečujno klizanje vrata.

 

 

doorson_  EXTERIOR

 

Eksterijerna automatska klizna vrata product line 330 karakterizira visoki stupanj toplinske izolacije postignut kroz troslojno staklo i profile s prekinutim toplinskim mostom. Vrata omogućavaju smanjeni protok zraka te time doprinose održavanju temperature u prostorijama. Odlikuje ih i dobra zvučna izolacija. Sofisticirani dizajn sa skrivenim gornjim horizontalnim profilom daje osjećaj otvorenosti jer se staklo proteže sve do pogona.

 

 

 

doorson_  FIRE

 

Požarna automatska klizna vrata product line 330 F i 330 EF kombiniraju funkcionalnost i udobnost kliznog djelovanja sa beskompromisnom zaštitom u slučaju požara. Protupožarna vrata EI30 i EI60 koriste se za sprječavanje širenja požara u zgradama i odvajanje požarnih sektora. U normalnim okolnostima vrata funkcioniraju kao standardna automatska klizna vrata i omogućavaju jednostavne ulaze i izlaze. Vrata se, prilikom aktiviranja požarnog signala, nestanka struje ili kvarova u djelovanju sistema, automatski i potpuno mehanički klizno zatvore i prebace na rad klasičnih zaokretnih vrata.