Poduzeće Doorson je prema tržišnom udjelu vodeće poduzeće na području automatskih sistema vrata u Sloveniji i Hrvatskoj. Sjedište poduzeća je u Mariboru, gdje se nalazi cjelokupna proizvodnja. Svoje poslovnice također imamo u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu. Sa svojim visoko kvalitetnim proizvodima također smo prisutni na tržištu Europske unije, te Bliskom istoku.

Naše najveće prednosti su vlastiti razvoj, proizvodnja i tehnologija, koje se temelje na dugogodišnjem radu (više od 20 godina) i stečenim iskustvima na području automatskih vrata, visokoj kvaliteti proizvoda, kratkim dobavnim rokovima i konkurentnim cijenama.

Specijalizirani smo na području proizvodnje automatskih ulaznih vrata, što dokazujemo sa uvijek novim i inovativnim proizvodima. Razvili smo široku paletu proizvoda, koji zadovoljavaju najrazličitije želje naših stranka.

Vrijedna tehnološka rješenja i inovacije, utiru put za daljnji razvoj i istovremeno doprinose oblikovanju i stvaranju visoko inovativnih vrata, te dokazuju njihovu kvalitetu pri svakom korištenju.

Poduzeće Doorson također je ekskluzivni zastupnik nizozemskog poduzeća BOONEDAM, koje ima 100 - godišnju tradiciju na području rotirajućih vrata i sigurnosnih barijera.

 

Uvijek smo dostupni za sva vaša pitanja i potrebe. Pozovite nas, a mi ćemo Vam s veseljem odgovoriti i dati sve informacije koje su Vam potrebne.