Autosalon Volkswagen

Prilagodljiva rješenja za optimizaciju prostora i bolje korisničko iskustvo

 

Autosalon Volkswagen nudi sveobuhvatan raspon kvalitetnih usluga za vozila. U svom radu tvrtka povezuje individualnost i želje pojedinaca s disciplinarnim pristupom. Renovacijom prostora još su više usmjereni na inovativnost, kvalitetu usluge i bolje iskustvo za svoje klijente.

 

 

Doživljaj pri ulazu

 

Ulaz je važan vizualni element u stvaranju izvrsnog prvog dojma. Polukružna automatska klizna vrata 300 C po mjeri s izduženim obodom ističu učinkovit ulaz u zgradu i funkcionalno nadopunjuju arhitektonsku sliku cijele zgrade. Moguće je integrirati LED rasvjetu na strop ili obod, vodonepropusni krov, termičke profile, sigurnostne senzore ili zračnu zavjesu. Reflektirajuće staklo lijepo se stapa sa staklenom fasadom, postiže zrcalni efekt i ograničava prodor topline u prostoriju.

 

Vrata: 300 C | polukružna automatska klizna vrata, glavni ulaz u poslovnu zgradu

 

Beskontaktno otvaranje vrata

 

Učinkovita tranzicija i visoka sigurnost igraju važnu ulogu u objektima sa svakodnevnim kretanjima većeg broja ljudi. Standardna vrata 300 omogućuju beskontaktno otvaranje vrata, osiguravajući jednostavan i higijenski prolaz iz prostora u sobu. Savršeno se uklapaju u staklenu fasadu, poboljšavaju osvjetljenje prostorije i pružaju osjećaj bezbrižnog prolaza.

 

Vrata: 300 | standardna automatska klizna vrata, glavni ulaz Volkswagen platforme za automobile

 

Maksimalna iskoristivost prijelaznog otvora

 

Ispunjavanje zahtjeva u pogledu iskoristivosti prostora i fleksibilnosti kretanja vozila u salonima automobila presudno je. Automatska klizna vrata 300 T osiguravaju nesmetan rad i stvaraju prolaz sa širim prolaznim otvorom. Oni se savršeno prilagođavaju arhitektonskom dizajnu izložbenih prostora, gdje je cilj zadržati fleksibilnost i učinkovitost. Prilagođeni teleskopski mehanizam s dva klizna krila stvara veći prolaz s najvećom mogućom širinom otvora, što omogućuje prelazak vozila iz jedne prostorije u drugu.

 

Vrata: 300 T | teleskopska automatska klizna vrata, unutrašnjost salona automobila Volkswagen

 

Projekt: Autosalon Volkswagen
Arhitektura: ART.A Design
Vrata: 300 | 300 T | 300 C
Foto: Žiga Lovšin