Park Café

Učinkovito otvaranje vrata "na zahtjev"

 

Kafić Park se nalazi u neposrednoj blizini idiličnog jezera Bled, u podnožju Julijskih Alpa. Prepoznatljiv je po odličnoj kremšniti – tradicionalnoj slovenskoj slastici. Automatska klizna vrata Doorson vas pozdrave prilikom samog ulaska u kafić. Otvore vam svijet slatkih delicija i impresivnih pogleda na mnogobrojne ljepote jezera Bled.

 

Jednostavno otvaranje vrata i s punim rukama

Kafić estetski zaokružuje vanjska terasa koja gostima nudi dodatan prostor za miran predah. Gosti mogu uživati u brižnoj pažnji posluge, jer je zbog automatskih kliznih vrata posluživanje brže i jednostavnije. Prolasci iz unutarnjeg na vanjski dio su elegantni. Otvaranje i zatvaranje vrata s punim rukama je prošlost. Navedeno rasterećuje osoblje, a gostima dopušta nesmetano guštanje.

 

Osiguravanje visokih higijenskih standarda

Popularnost kafića Park dnevno privuče puno gostiju. S automatskim kliznim vratima Doorson tranzicija gostiju je neometana, a vrata istodobno zbog beskontaktnog otvaranja i zatvaranja doprinose k osiguravanju dobrih higijenskih uvjeta.

 

Bez nepotrebnog otvaranja

Beskontaktno otvaranje vrata je moguće i s korištenjem Smart Switch prekidača koji otvara vrata prema vašem zahtjevu – kad su u blizini prekidača vaše tijelo, ruke ili dlanovi – inače vrata ostaju zatvorena.

Ovakva kombinacija je prikladna za prostore u kojima svako približavanje vratima ne znači i potrebu za njihovim otvaranjem. Otvaranje sa Smart Switch prekidačem nudi dodatnu udobnost gostima koji sjede u blizini vrata, a s druge strane štiti unutrašnjost kafića pred vanjskim događanjem.

Aktivacijska zona Smart Switch prekidača: 10 cm, 25 cm, 50 cm i 100 cm.

 

Siguran izlaz u nuždi

Glavni put za evakuaciju u kafiću Park vodi kroz glavni ulaz. Ugrađena automatska klizna vrata Doorson su redundantna, čime je osiguran jasan i siguran izlaz u nuždi.
Sigurnost je ključna dodana vrijednost redundantnih automatskih vrata, jer se u izvanrednim situacijama otvore automatski te ostanu otvorena, osim ako su u režimu „zaključano“ ili „stop“.

 

Fotografija: Žiga Lovšin
Arhitektura : REAL Engineering; Rok Klanjšček and Aljaž Lavrič
Vrata: 300, 300 r