Vijesti
Zanimljivo, novo i kreativno
FAIR

BAU 2023 overview

We are proud of our team's passion, creativity, and professionalism, which is all behind BAU 2023 story. Our visitors' enthusiastic participation and support were invaluable, and we are grateful for the opportunity to impress them.

PROJEKT

Hotel Reykjavik Saga: Šarmantan interijer i automatski klizni prolazi

Automatska klizna vrata hotela Reykavik Saga s 4 zvjezdice savršeno nadopunjuju arhitekturu hotela pametnim dizajnom, lakom dostupnošću i atraktivnim izgledom na glavnom ulazu, a dodatno impresioniraju glatkim prijelazom na otvorenu terasu restorana.

SEJEM

Pridružite nam se na BAU 2023!

Pridružite nam se na šestodnevnom događaju koji će zajamčeno nadahnuti, motivirati i zapaliti vašu strast da otkrijete područje naprednih, elegantno dizajniranih i vrlo funkcionalnih rješenja za automatska klizna vrata.

NOVA BROŠURA

Doorson brošura za zdravstvene ustanove

Preuzmite našu brošuru i opremite svoju ustanovu inovativnim automatskim kliznim prijelaznim rješenjima za zdravstvene prostore prilagođene ljudima.

PROJEKT

Pansion Pibernik: Spoj modernog, tradicije i napredne tehnologije

Pansion Pibernik karakterizira tradicionalna gorska arhitektura koju modernim izgledom i funkcionalnošću upotpunjuju automatska protupožarna vrata 500 F kao razdjelnica između recepcije i blagovaonice te automatska klizna vrata 300 na ulazu u kuhinju.

PROJEKTI

Najbolji projekti u 2022

Kako 2023. počinje, uzmimo trenutak da se prisjetimo naših omiljenih projekata koje smo napravili u 2022.

SRETNO 2023

Neka bude svjetlucavo, razigrano i šarmantno!

Keep the door open to magic moments & bright starts, year full of joy & happiness in your hearts.

PROJEKT

Jack & Joe: Automatski prolaz kroz srce kulinarskog doživljaja

Novi restoranski projekt Jack & Joe, posebnog ambijenta tik uz Dravu, spaja industrijski štih sa suptilnom interakcijom s prirodom. Dodatno impresionira funkcionalnošću i profinjenošću automatskih kliznih vrata na ulazu u restoran i prolazu u kuhinju.

KONVENCIJA O POŽARU

Impresionirali smo prezentacijom protupožarnih vrata na konvenciji u Rumunjskoj

Između 13. i 17. studenog 2022. održana je posebna konvencija od požara u Bukureštu, gdje smo uspješno predstavili novu obitelj protupožarnih kliznih vrata 500 liniju proizvoda.

PROJEKT

Projekt u Austriji: 3 u 1: Beskontaktni prolaz, sigurna evakuacija i spašavanje

One-A Engineering je tim iskusnih stručnjaka za projektiranje, izgradnju i puštanje u rad procesnih postrojenja iz Austrije. Kako bi se osigurala visoka požarna sigurnost u objektu, protupožarna klizna vrata 500 EFS postavljaju se na dva mjesta.

PROJEKT

Projekt na Bledu: Spoj moderne arhitekture i funkcionalnosti na ulazu

Urbanističko arhitektonsko rješenje područja uključuje višenamjenski Međugeneracijski centar Vezenine i zasebne građevine sa stanovima. Automatska klizna vrata na oba ulaza s naglaskom na funkcionalnost i estetsku savršenost nude nesmetan prolaz i energetsku učinkovitost.

MARATON

CEO Slavko Cehner istrčao 42 km u Amsterdamu

Proteklog vikenda Slavko Cehner sudjelovao je na 46. maratonu u Nizozemskoj gdje je istrčao 42 km.

DOGAĐAJ

Sudjelovali smo na međunarodnoj manifestaciji Sigurnost i prevencija 2022

Ove smo godine kao izlagač sudjelovali na prvom najvećem kongresno-sajamskom događaju Sigurnost i prevencija 2022. koji se održao 13. i 14. listopada na Gospodarskom razstavištu u Ljubljani. Doorson se predstavio s najnovijom serijom protupožarnih automatskih kliznih vrata 500 product line.

PROJEKT

Razgovor s arhitektima: Grand Hotel View, Brač

S arhitektima iz ureda DIA POZITIVA d.o.o. a s autorima interijera, OCD arhitekti, razgovarali smo o tome kako Doorson automatska klizna vrata na raznim lokacijama nude bezbrižan prolaz, pružaju vrhunski doživljaj gosta i elegantno nadopunjuju izgled hotela.

POZIVNICA

Sajamski događaj: Sigurnost i preventiva 2022

Pozivamo Vas na međunarodni kongresno-sajamski događaj Sigurnost i prevencija koji će se održati 13. i 14. listopada 2022. na izložbenom i kongresnom centru u Ljubljani.

NAGRADA

Websi nagrada: Najbolji Dizajn web stranice 2022

Nova web stranica namijenjena je naprednim kupcima koji žele svoje prostore opremiti funkcionalno naprednijim i estetski savršenim automatskim kliznim vratima za lak i siguran prolaz ljudi. Novom web stranicom želimo se obratiti ciljanoj skupini zahtjevnih, osviještenih kupaca koji prate arhitektonske trendove. 

PROJEKT

Vojna bolnica Sainte Anne u Francuskoj: Dvostruki ulaz od 360° 

Glavni ulaz u bolnicu omogućava učinkovit i brz protok velikog broja ljudi uz beskontaktni prijelaz. Dvoja polukružna automatska klizna vrata iza sebe ostavljaju impresivan i prepoznatljiv vizualni dojam

PROJEKT

Vino Vračko: Vinsko iskustvo s pogledom

Elegantna integracija automatskih kliznih vrata odaje utisak vizualnog i funkcionalnog spojnog elementa u prostorijama vinskih podruma Vračko.

PROJEKT

Hotel i Bistro Čad: Spoj elegancije i funkcionalnosti u zagrljaju prirode

Automatska klizna vrata u javnom prizemlju Hotela Čad sukreiraju elegantan arhitektonski koncept i pružaju sveobuhvatno ugostiteljsko iskustvo i funkcionalnost.

PROJEKT

Hilton Hotel Costabella, Rijeka: Raskoš hotelskog resorta

Novi Hilton Hotel Costabella u Rijeci savršena je kombinacija suvremeno-funkcionalnog dizajna i raskoši. Različite vrste automatskih kliznih vrata elegantno dopunjuju eksterijer i interijer i osiguravaju prvoklasnu uslugu i gostoprimstvo.

DONATION

Doorson helps Ukraine with a donation

Doorson responded to the shocking war situation in Ukraine with a donation of 1000 Euros for humanitarian help.

PROJEKT

Hotel Soča, SoNo arhitekti: Iskustvo na ulazu u zagrljaj planina

Jedinstveni i moderni Sportski Hotel Soča, koji su projektirali SoNo arhitekti, impresionira posjetitelje i mještane centra Bovca. Ulaz u hotel skladno je i funkcionalno nadopunjen automatskim kliznim vratima, koja nadograđuju cjelokupno korisničko iskustvo.

PROJEKT

Vila R: Harmonija modernosti i funkcionalnosti u privatnoj vili

Privatna kuća odražava individualni stil promišljenim dizajnom i personaliziranim rješenjima automatskih kliznih vrata na ulazu u blagovaonicu i hodnik, koja estetski nadopunjuju arhitekturu interijera.

PROJEKT

Hotel Grof: Sveobuhvatno iskustvo arhitekture i gostoprimstva

Uz integraciju automatskih kliznih vrata izrađenih prema željama arhitekta, ovo je mjesto sveobuhvatnog doživljaja gostoprimstva i dobrobiti uz moderan ambijent.

COLLABORATION

Response to the pandemic: Smart lighting & automatic sliding doors bring greater flexibility and efficiency in healthcare

Doorson and Intra lighting have joined forces in the NEW healthcare project. The focus was on the architectural solutions that are shaped to concentrate on health and well-being.