Vijesti
Zanimljivo, novo i kreativno
ONLINE DOGAĐAJ

Doorson virtualno na BAU 2021!

Pozivamo Vas online na najveći građevinski sajam BAU v München,
u trajanju od 13. in 15. Siječnja 2021!

 

 

Pridružite nam se online na predstavljanje naših novosti uživo na području
automatskih kliznih vrata!

 

 

U godinu 2021 ponosno ulazimo sa tri grupe automatskih kliznih vrata:

NOVO

Katalog proizvoda Doorson 2020

Pronađite inspiraciju i istražite tehnologiju automatskih kliznih vrata, nove proizvode, dodatnu opremu i arhitektonsku inspiraciju - na gotovo 200 stranica.

PROJEKT

Park Café

Učinkovito otvaranje vrata "na zahtjev"
Kafić Park se nalazi u neposrednoj blizini idiličnog jezera Bled, u podnožju Julijskih Alpa. Prepoznatljiv je po odličnoj kremšniti – tradicionalnoj slovenskoj slastici. Automatska klizna vrata Doorson vas pozdrave prilikom samog ulaska u kafić.

German Design i Big See Award za 400 product line!

Uzbudljiva vijest stigla je na vrata naše tvrtke proteklih tjedana - a vijest nas je istodobno učinila izuzetno ponosnima i duboko počašćenima. Oduševljeni smo što možemo objaviti da je tvrtka Doorson proglašena pobjednikom German Design i Big See Award u kategoriji »dizajn proizvoda«. 

Beskontaktni pristup

Proizvodimo vrata sa higijenskim i praktičnim otvaranjem. Beskontaktni ulaz predstavlja veliku korist svakom korisniku. Otvaranje je moguće pomoću senzora ili beskontaktnog prekidača.

Koji tip vrata izabrati za kuhinju

Automatska klizna vrata idealno su rješenje kod manjka prostora. U usporedbi s klasičnim vratima, ova ne zauzimaju dodatni prostor, jer krila kližu uza zid. U slučaju da imamo “zauzete” ruke te nam je otežano otvaranje vrata, ista se otvaraju automatski pomoću senzora ili putem beskontaktnog tipkala.

TURA

Sportski obilazak raduhe

Prošli tjedan smo već tradicionalno planinarili slovenskim planinama. Posjetili smo Raduho koja je 2062 metara visoka gora u istočnom dijelu Kamniško-Savinjskih Alpa, a od središnje Slovenije ju dijeli duboka dolina rijeke Savinje.

 

PROJEKT

Kamp Šobec, Bled

Kamp Šobec nalazi se u srcu netaknute prirode od 1956. godine. Nalazi se na Lescu, uz Savu Dolinku i predivan pogled na Karavanke i Julijske Alpe. Njihova najnovija ponuda je objekt koji savršeno odgovara prekrasnoj prirodi koja ga okružuje.